Условия за достъп и дегустации на Discover.Vino

Билети за Discover.Vino World се купуват с предварителна продажба през Vintageclub.bg и на място във фоайето пред зала 6 на НДК в дните на събитието.

Цена на вход за 1 ден (включва и 3 талона за дегустация):

20 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg
25 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Цена на вход за 2 дни (включва и 5 талона за дегустация):

30 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg
35 лева на място, пред зала 6 на НДК

При заплащане през сайта Vintageclub.bg ще получите своя електронен билет по email. Моля разпечатайте го, за да го покажете на входа на събитието.

Срещу билета – без значение дали е купен в електронния магазин или на място – получавате гривна за вход. Двудневният билет се пази за втория ден, когато получавате втора различна гривна. Гривната дава възможност да влизате многократно в зала 6 на НДК.

Някои от представяните вина се дегустират само срещу талони. Броят на талоните за всяко вино може да видите на съответната маса.

1 талон = 2 лева

Срещу талони може единствено да дегустирате вина по масите на изложителите.

По време на събитието може да закупите неограничени талони на определените за това пунктове. Плащането става както в брой, така и с банкови карти. Неизползваните талони от първия ден важат и за втория.

Не връщаме суми по неизползвани талони!

Дегустационни чаши

Дегустационна чаша се получава срещу депозит от 10 лева.

Сумата от 10 лева може да се плати само в брой. След връщане на чашата сумата се възстановява по начина, по който е дадена – съответно в брой.

Discover.Vino World разполага и с втори вид по-различни чаши срещу депозит от 20 лв. според чашата при същите условия на ползване и връщане.

Начини на разплащане по секции:

  1. Дегустации на вино по масите – с талони и свободно. По-голямата част от вината се дегустират свободно, останалите с талони. Дегустационното количество и в двата случая е количество 40 мл Вносителите и производителите имат право по своя преценка да отказват повторна дегустация на дадено вино.
  2. Ресторант – с банкови карти и в брой
  3. Магазин Casavino – с банкови карти и в брой
  4. Депозит за дегустационни чаши – в брой
  5. Храни, деликатеси, кафе и други – с банкови карти (тази възможност не се предлага от всички изложители) или в брой

Приемам условията!