Условия за достъп и дегустации на DiVino.Taste и DiVino карта

Билети за DiVino.Taste се купуват с предварителна продажба през Vintageclub.bg или или epaygo и на място пред зала 5 на Интер Експо Център в дните на събитието.

 Цена на вход за 1 ден:

12 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg или epaygo
16 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Цена на вход за 2 дни:

19 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg или epaygo
24 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

Цена на вход за 3 дни:

24 лева с предварителна продажба във Vintageclub.bg или epaygo
33 лева на място, пред зала 5 на Интер Експо Център

При заплащане през сайта Vintageclub.bg или epaygo ще получите своя електронен билет по email. Моля разпечатайте го, за да го покажете на входа на събитието.

Срещу билета – без значение дали е купен в електронния магазин или на място – получавате гривна за вход. Двудневният билет се пази за втория ден, когато получавате втора различна гривна. Гривната дава възможност да влизате многократно в зала 5 на Интер Експо Център.

Електронна DiVino карта

Електронна DiVino e безконтактна магнитна карта (пластика), с която може да пазарувате бързо и лесно по време на DiVino.Taste 2018 на следните места: щандовете на Cult Gourmet Catering, Dabov кафе, Aqua Pana, магазин Vintage club, магазин Casavino и други щандове в свободната зона.
Само и единствено с DiVino карта ще може да дегустирате вината на специалния Fine Wine Corner за български вина, който тази година за пръв път ще изградим на изложението. Може да ползвате картата и за депозит на дегустационни чаши.

Електронна DiVino карта може да закупите на входа на изложението за цена от 12 лв. Картата ще бъде заредена с 10 кредита. Още при закупуването или след това по всяко време в работното време на изложението може да дозареждате картата си неограничено.

1 кредит = 1 лев

Плащането става както в брой, така и с банкови карти. Кредитите, независимо кога са закупени важат и за трите дни на изложението.

Неизразходваните кредити могат да бъдат възстановени при следните условия:

 1. Възстановяване на сума може да се прави един път на ден;
 2. Възстановяване на суми в брой на мястото на събитието – до 100 лева;
 3. Възстановяване на суми над 100 лева става по банков път в срок до 30 ноември 2018. Заявка за възстановяване на суми по банков път по време на събитието може да се прави по един път на ден;
 4. Възстановяване на суми по DiVino картите може да се извърши и в офиса на Гурме ЕООД, на адрес София 1756, ул. Лъчезар Станчев 5, ТЦ Софарма бизнес тауърс, ет. 2, от 14 до 18 май 2018 от 10:00 до 18:00 часа. Суми до 100 лв. се възстановяват в брой, а над 100 лв. – по банков път в срок до 30 ноември;
 5. След 30 ноември 2018 суми по Електронна DiVino карта не се възстановяват;
 6. Задължително условие за възстановяване е представянето на картите и касовите бележки от покупката и зареждането. Моля пазете касовите бележки!

Загубена карта не се възстановява. Моля пазете своята електронна карта!

Ако загубите картата си, може да закупите друга.

Дегустационни чаши

Дегустационна чаша се получава срещу депозит от 5 лева.

Сумата от 5 лева (или 5 кредита) може да се плати или в брой, или със специалната DiVino карта. След връщане на чашата сумата се възстановява по начина, по който е дадена – съответно в брой или в DiVino картата.

DiVino.Taste разполага и с втори вид по-различни чаши срещу депозит от 15 лв. или 20 лв. според чашата или 15 (20) кредита при същите условия на ползване и връщане.

 

 

Начини на разплащане по секции:

 1. Дегустации на вино по масите на изложителите  – свободно. Дегустационното количество е 40 мл. Производителите имат право по своя преценка да отказват повторна дегустация на дадено вино.
 2. Fine Wine Corner – само с DiVino карта (дегустационно количество 30 мл)
 3. Магазин Casavino – с DiVino карта, с банкови карти и в брой
 4. Депозит за дегустационни чаши – с DiVino карта или в брой
 5. Храни, деликатеси, кафе и други – с DiVino карта, с банкови карти или в брой, според желанията и изискванията на различните участници. Не всички изложители приемат всички видове плащания!

Да, приемам