лектор: Анна Петкова

25 ноември, неделя, 10:00ч, зала Мусалa

Силна е връзката между зехтина и виното като култура, традиции, многообразие от сортове и аромати. Затова в DiVino.Taste, с помощта на Анна Петкова, решихме да изненадаме любителите на виното с този майсторски клас за студено пресован зехтин, отваряйки вратата към един нов и вълнуващ свят. И едно е вярно – колкото повече добри зехтини опитваме, толкова повече ни се иска да откриваме нови и нови преживявания с този уникален 100% природен продукт.

Анна Петкова е сертфициран сомелиер по зехтин в International Culinary Centre и Olive Oil Times Education Lab в Ню Йорк. Подготвя свой проект – mypureolive и е посланик на културата EVOO (Extra Virgin Olive Oil). Участва в редица конкурси, дегустации и майсторски класове в Португалия, Гърция и Италия по темата.

Зехтини, които ще се дегустират по време на лекцията:

(очаквайте скоро)

Цени

Предварителна продажба online – 70 лв (до 21 ноември)

След 21 ноември и на място
(при останали свободни места) – 110 лв

Важно! Участието в поне в един майсторски клас дава достъп и до трите дни на изложението без да е необходимо да се закупуват допълнителни билети.