лектор: Вили Гълъбова

25 ноември, неделя, 12.15 ч, зала Мусала,

Грузия е днешното олицетворение на Вавилонската кула! В Грузия се отглеждат лозя и се прави вино поне от 8000 години – факт, признат и от Гинес. Но истинската причина за желанието ни да ви покажем съвременното лице на грузинското вино е, че Грузия днес се счита от мнозина за The Next Big Thing във винения свят с все още малко известни ендемични сортове, огромна винена традиция, оригинални методи за правене на вино и знаменита кухня. Вили Гълъбова от екипа на DiVino ще сподели с вас своя собствен опит като изследовател, ценител, но и консултант на самобитните грузински винарни в един майсторски клас, който не бива да пропускате!

Вина, които ще се дегустират по време на лекцията:

Khareba Krakhuna 2017
Khareba Rkatsiteli 2017
Khareba Rose 2017
Mtsvane Qvevri white 2015
Otskhanuri Sapere Qvevri red 2015
Khareba Saperavi Premium 2013
Khareba white 2012
Khareba red 2012

Цени

Предварителна продажба online – 80лв (до 21 ноември)

След 21 ноември и на място
(при останали свободни места) – 120лв

Важно! Участието в поне в един майсторски клас дава достъп и до трите дни на изложението без да е необходимо да се закупуват допълнителни билети.