лектор: Вили Гълъбова

25 ноември, неделя, 12.15 ч, зала Мусала,

Грузия е днешното олицетворение на Вавилонската кула! В Грузия се отглеждат лозя и се прави вино поне от 8000 години – факт, признат и от Гинес. Но истинската причина за желанието ни да ви покажем съвременното лице на грузинското вино е, че Грузия днес се счита от мнозина за The Next Big Thing във винения свят с все още малко известни ендемични сортове, огромна винена традиция, оригинални методи за правене на вино и знаменита кухня. Вили Гълъбова от екипа на DiVino ще сподели с вас своя собствен опит като изследовател, ценител, но и консултант на самобитните грузински винарни в един майсторски клас, който не бива да пропускате!

Вина, които ще се дегустират по време на лекцията:

(очаквайте скоро)

Цени

Предварителна продажба online – 80лв (до 21 ноември)

След 21 ноември и на място
(при останали свободни места) – 120лв

Важно! Участието в поне в един майсторски клас дава достъп и до трите дни на изложението без да е необходимо да се закупуват допълнителни билети.