Винарна ДиВес Естейт е построена на историческия хълм Симеонова могила, на десет минути от курорта Слънчев бряг, между градчетата Ахелой и Каблешково. От нея се разкрива великолепна гледка към Черно море.

Лозята ни са разположени по югоизточните склонове на неголемите възвишения в близост до винарната. Гроздето в тях узрява превъзходно благодарение на умерено горещото лято и продължителната есен. Топлото слънце, соленото море и нестихващия морски бриз са неразделна част от тероара на нашите вина.
Серията от висок клас вина на ДиВес Естейт Специална селекция успешно демонстрира най-доброто от нашите умения. Множество златни медали и награди от най-престижните изложения в Англия, Франция, Германия, Австрия, както и отличните отзиви от нашите клиенти потвърждават нашите отлични резултати.
Белите вина ДиВес се отличават с изискана свежест и хармония, съвременно звучене, елегантни аромат и вкус.

Модерно – това е определението за розетата на ДиВес Естейт! Те са изненадващо свежи и привлекателни – класически тип за новото прованс розе.

Нашите отлични червени вина от сортовете Мерло и Каберне Совиньон, предлагат чудесно съчетание между класически сортови качества и модерни методи на винефициране. Резултатът е пивки и хармонични вина.