DiVino карта

DiVino карта

Уважаеми производители,

Тази година за пръв път на DiVino.Taste ще може да се възползвате от удобствата на безконтактната DiVino карта.

1. Какво е DiVino картата и за какво служи?
Безконтактна магнитна карта (пластика), с която може да пазарувате бързо и лесно по време на DiVino.Taste 2018 на следните места: щандовете на Cult Gourmet Catering, Dabov кафе, Aqua Pana, магазин Vintage club, магазин Casavino и други щандове в свободната зона.
Само и единствено с DiVino карта ще може да дегустирате вината на специалния Fine Wine Corner за български вина, който тази година за пръв път ще изградим на изложението. Може да ползвате картата и за депозит на дегустационни чаши.

2. Как работи картата?
Картата е заредена със сума по ваше желание под формата на кредити. За да извършите плащане, е достатъчно е да я доближите до магнитното устройство на щанда, където вече е нанесена дължимата сума.

3. Как може да получите и/или заредите вашата карта?
A) като предварително ни поръчате карта, заредена с определена сума. Ние ще ви издадем фактура на същата стойност. Ще получите картата в първия ден на DiVino.Taste, преди началото. Ако в края на третия ден не сте изразходвали сумата, може да ни върнете картата, а ние в тридневен срок ще ви издадем кредитно известие и вие ще платите само действително изразходваната сума.
Б) може да получите и заредите картата си в брой (или чрез POS) по време на събитието.

4. Какви са предимствата на картата?
Освен удобството за бързо и лесно разплащане, основно предимство на картата е, че получавайки данъчна фактура, ще може да официализирате разходите си за кафета, закуски и други по време на DiVino.Taste.

5. Как да заявите карта?
Пишете ни на email editorial@divino.bg